Skip to main content
 

Sneller meer bekendheid
met maandelijks
een sterke reclame-afbeelding

 

Meer traffic
met 12 reclame afbeeldingen
waar jouw klant meteen op klikt

 

Naar een imago als expert
door elke maand te laten zien
hoe jij jouw klanten echt helpt

1
1
12 ‘KLIKGRAGE’ AFBEELDINGEN

Jouw doel
• je wil meer klanten en meer succes met je onderneming
• door een expert-imago op te bouwen, wil je meer traffic genereren
• dit wil je bereiken met 12 relevante blogs en sprekende afbeeldingen

Uitdaging
• hoe zorg je dat prospects op je website komen?
• hoe bedenk je makkelijker 12 relevante blog-onderwerpen?
• hoe kom je aan beeldmateriaal dat mensen nieuwsgierig maakt?

Mijn aanbod
• een sterk concept om snel tot 12 relevante blogs te komen
• meer traffic door 12 reclame-afbeeldingen die zorgen dat de doelgroep gaat klikken
• samenhang in je blog-onderwerpen en -afbeeldingen, zodat ze je gaan herkennen

€ 792,—
REFERENTIES

Bas spreekt ‘beeldtaal’ als geen ander! In één plaatje weet hij complexe begrippen duidelijk te maken. Ik was al een tijdje met Facebook bezig, maar miste structuur. Ik plaatste heel onregelmatig berichten en maar weinig mensen klikten door naar mijn pagina. Bovendien was ik veel tijd kwijt met het zoeken naar mooie plaatjes en het bewerken daarvan. Samen met Bas heb ik een jaarplanning gemaakt, waar hij de beelden bij heeft verzonnen én uitgevoerd. Dat bespaart mij veel tijd en het resultaat is veel mooier dan ik het zelf ooit zou kunnen maken. Omdat de planning vastligt, kan ik bovendien vooruit werken en de post al van tevoren klaarzetten. Al na een paar weken merk ik dat er vaker wordt ‘doorgeklikt' en dat het totale bereik van mijn pagina groter is. De gesprekken met Bas zijn altijd inspirerend en zijn creativiteit is aanstekelijk.

Brigitte de Laat-Young | Voedingsdeskundige | B-Young

VOORBEELDEN
B-Young

B-Young

Visual Branding & Marketing