Opdrachtgever BBQ Expert
BBQ Expert (sinds januari 2012 een merk van Best Buying Service), is gespecialiseerd op het gebied van barbecues en barbecue accessoires en heeft een ervaring van meer dan 25 jaar. Aanvankelijk met een agentschap en import uit Italië, en gedurende de laatste 15 jaar voornamelijk met import uit China. BBQ Expert heeft zich vooral gespecialiseerd in actiematige producten en conceptontwikkeling voor zowel grootwinkelbedrijf als food en non-food ketens. Ze werken niet met een vaste catalogus, maar kunnen in overleg een programma op maat samenstellen. Kwaliteit staat bij BBQ Expert hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend voldoen al hun producten aan de Europese norm en regelgeving. Hun barbecues en accessoires zijn food safe en volgens de criteria van LFGB getest. Het inkoopkantoor in China verzorgt onder andere de producten, controles en testen bij gecertificeerde laboratoria. BBQ Expert beperkt zich tot die activiteiten waarin ze goed zijn. Ze hebben een klein team, geen overhead en zijn voor hun klanten directe aanspreekpartners die beschikken over gedegen kennis.

Kleurpallet
Rood, zwart en grijstinten liggen voor de hand.

Lettertype
De huisstijl van BBQ Expert maakt gebruik van Helvetica. Voor verpakkingen zijn in het verleden ook andere lettertypes gebruikt.

Huisstijl items

Website
Rood, zwart en grijstinten liggen voor de hand.

Salesmateriaal
Voor BBQ Expert maak ik regelmatig verkoop-ondersteunend materiaal, onder andere de B2B-nieuwsbrieven over ontwikkelingen, nieuwe producten en beurzen. Een belangrijke klant is bijvoorbeeld ALDI UK.

Beursmateriaal
Voor beurzen maak ik spandoeken en flyers.