Skip to main content
 

Sneller meer bekendheid
met 52 weken
herkenbare content

 

Naar een imago als expert
door elke week te laten zien
hoe jij jouw klanten echt helpt

 

Meer traffic
met 52 afbeeldingen
waar jouw klant meteen op klikt

1
1
52 WEKEN BLOG AFBEELDINGEN

Jouw doel
• je wil door bloggen zichtbaar worden
• je wil een expert-imago opbouwen
• je wil meer traffic, meer klanten en meer succes met je onderneming

Uitdaging
• het is niet makkelijk om regelmatig en doorlopend te bloggen
• hoe inspireer je jezelf en bedenk je makkelijker voldoende content voor 1 jaar?
• hoe kom je voor al die blogs (legaal) aan eigen foto’s?

Mijn aanbod
• een sterk concept om snel tot aantrekkelijke content te komen
• meer traffic door 52 blog-fotos die zorgen dat de doelgroep gaat klikken
• consistentie in je blog-onderwerpen en -plaatjes, zodat ze je gaan herkennen

€ 648,—

exclusief btw, betaling vooraf
algemene voorwaarden

REFERENTIES

Bas spreekt ‘beeldtaal’ als geen ander! In één plaatje weet hij complexe begrippen duidelijk te maken. Ik was al een tijdje met Facebook bezig, maar miste structuur. Ik plaatste heel onregelmatig berichten en maar weinig mensen klikten door naar mijn pagina. Bovendien was ik veel tijd kwijt met het zoeken naar mooie plaatjes en het bewerken daarvan. Samen met Bas heb ik een jaarplanning gemaakt, waar hij de beelden bij heeft verzonnen én uitgevoerd. Dat bespaart mij veel tijd en het resultaat is veel mooier dan ik het zelf ooit zou kunnen maken. Omdat de planning vastligt, kan ik bovendien vooruit werken en de post al van tevoren klaarzetten. Al na een paar weken merk ik dat er vaker wordt ‘doorgeklikt' en dat het totale bereik van mijn pagina groter is. De gesprekken met Bas zijn altijd inspirerend en zijn creativiteit is aanstekelijk.

Brigitte de Laat-Young | Voedingsdeskundige | B-Young

VOORBEELDEN